...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Kryesore

Bota

Gjeopolitike

24/06/2017 - 10:52

Politike

22/06/2017 - 09:53

Gjeopolitike

22/06/2017 - 09:48

Gjeopolitike

21/06/2017 - 13:51

Gjeopolitike

21/06/2017 - 13:36

Ushtarake/Mbrojtje

21/06/2017 - 07:43

Vendi

Politike

22/06/2017 - 00:02

Politike

19/06/2017 - 17:46

Politike

15/06/2017 - 14:23

Shoqërore

14/06/2017 - 15:00

Politike

13/06/2017 - 14:22

Botim i Veçantë - Special Edition

Me Të Lexuar

  • Viewed
  • Past:
  • Dita
  • Java
  • Muaji

Studime

24/05/2017 - 19:16

Nevoja e krijimit të kushteve për revolucion demokratik dhe shkencor (edhe në...

19/05/2017 - 21:11

Artikulli shqyrton çështjen e rëndësishme të ngritjes së lëvizjeve neo-...

21/04/2017 - 14:59

Studimi ndahet në tre pjesë: në pjesën e parë shqyrtohet gjendja juridike në...

07/04/2017 - 14:51

Oligakët perëndimorë, për të ruajtur pushtetin e tyre nga ekspansioni i bllokut...

Editorial

13/06/2017 - 11:02

Kur njerëzit s’kanë të vërteta në mendje ata gjithnjë do të gënjejnë.

14/05/2017 - 11:53

Kur një vend privatizon ndërmarrjet publike (zakonisht, kryesoret, si në rastin...

05/05/2017 - 09:31

Sepse që të jenë të lira dhe të ndershme zgjedhjet -jo vetëm që duhet të ketë...

28/04/2017 - 12:41

Sepse është përmes veprimeve të ndërgjegjshme që turpi ndjehet, dhe njeriu i...

Filozofi

26/03/2017 - 12:17

Njerëzit që flasin me ‘përshtypje’, rrjedhimisht, siç flasin shpesh shumë “...

15/03/2017 - 10:44

Filozofia është niveli më i lartë intelektual dhe nga ajo nuk kërkohen vetëm...

07/03/2017 - 17:38

Si ta konceptojmë Jetën?

31/12/2016 - 11:00

Kujtesa nuk është as Perceptim as Konceptim, por një gjendje e ndikuar nga këto...

Histori

27/05/2017 - 16:07

Procesi i hetuesisë së Vasil Laçit u krye në një kohë të shpejtë, por akoma më...

17/05/2017 - 21:27

Me 17 maj 1941 – Vasil Laçi kryen atentat ndaj mbretit të Italisë dhe...

12/05/2017 - 18:50

Synimi i vajtjes time në Turqi, kohë më parë, së pari, ishte të mblidhja të...

Kultura

18/04/2017 - 12:09

Recension për librin “Kolombrea” të Dino Buzzatit

03/02/2017 - 20:29

Pak filozofë argumentojnë se emri kuptimplotë ndikon në zhvillimin e virtyteve...

26/12/2016 - 11:32

Një tjetër kolos i kinematografisë shqiptare do të na mungojë

Sport

05/03/2017 - 10:49

Skandali, në të vërtetë, gjendet në mendjen e gazetarëve të masmedias serbe, jo...

10/01/2017 - 15:43

Trofeja e futbollit do të realizojë 1 miliard dollarë në të ardhura shtesë me...

13/12/2016 - 12:36

Tenisi dhe disa sporte të tjera zvogëlojnë shanset e vdekjes nga sëmundjet e...

Shkencë

11/06/2017 - 21:30

Rezultati, i publikuar në revistën, Molecular Psychiatry, është arritur falë...

17/03/2017 - 12:05

Dhe është ky parakusht në Univers, domethënë, energjia e zezë, që mund të...

09/02/2017 - 18:49

Nuk mund të themi se këto informacione, të rëndësishme janë pasur parasysh nga...

08/01/2017 - 14:43

Shpresa sjellin ndërthurjet e reja të neurokirurgëve për të verbrit dhe jo...

Teknologji

29/03/2017 - 09:36

Sistemi i ri “li fi” përdor rreze të padëmshme infra të kuqe për të gjeneruar...

19/02/2017 - 18:42

Po shteti komunist, megjithë skrupulozitetin që kishte në zbatimin e ligjeve të...

09/02/2017 - 11:29

Tregohet se Europa në përgjithësi dhe Gjermania në veçanti, gjendet në një fazë...

09/12/2016 - 09:51

Sepse nuk është pushtuar ende nga lakmia e politikanëve profesionistë dhe...
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA