...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Histori

17/02/2022

07/01/2022

26/08/2021

12/07/2021

06/06/2021

08/05/2021

30/03/2021

07/03/2021

17/02/2021

24/12/2020

26/11/2020

05/09/2020

30/06/2020

15/08/2019

13/08/2019

19/07/2019

19/06/2019

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA