...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Histori

09/01/2019

04/01/2019

24/12/2018

30/11/2018

27/11/2018

11/11/2018

25/10/2018

16/10/2018

12/10/2018

05/10/2018

05/09/2018

30/08/2018

20/08/2018

05/08/2018

30/07/2018

23/07/2018

11/06/2018