...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Nasa: janë zbuluar më shumë se 4 mijë planetë si toka

SHJ

19/06/2017 - 18:52

Tashmë janë zbuluar 4,034 planetë si toka dhe në largësi të përshtatshme për jetë. The Independent.

Lajmet janë interesante dhe me satelitët e rinj që janë lëshuar, NASA do të na sjellë me siguri miliona planetë të tjerë. Nuk shtrohet tashmë pytja se nëse ekziston ndonjë planet i ngjashëm me tokën. Por sa të tillë janë? Me këto lajme, themelet e feve do të tronditen...  

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA