...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Grupi i furacakëve më të mëdhenj në botë: NASA do të njoftojë për jetë jashtëtokësore

SHJ

24/06/2017 - 17:48

Furacakët (ose haktivistët siç quhen ndryshe) që kanë sulmuar ISIS-n, Trampin dhe Kishën e Westboro-s, pretendojnë se NASA do të njoftojë se ata kanë zbuluar një jetë jashtëtokësore. Paralel me këtë njoftim “Sirius Disclosure” ka treguar qindra fakte se jashtëtokësorët nuk janë thjesht imagjinatë njerëzore siç është koncepti i zotit por fakte të pakundërshtueshme. Në ditët në vijim do të sjellim disa nga faktet e kësaj organizate e cila ndiqet nga miliona njerëz rreth botës…   

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA