...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

OKB paralajmëron për uri të përpjestimeve biblike

Një raport vlerëson se numri i të uriturve mund të shkojë nga 135 milion në më shumë se 250 milionë

SHJ

22/04/2020 - 09:42

Bota kërcënohet me një uri të përpjestimeve biblike e shkaktuar nga Covid-19, paralajmëruan Kombet e Bashkuara. David Beasley, kreu i Programit Botëror të Ushqimit tha se nevojiten veprime urgjente për të shmangur katastrofën.

Një raport vlerëson se numri i të uriturve mund të shkojë nga 135 milion në më shumë se 250 milionë. 10 vendet që kërcënohen më shumë janë Jemeni, Republika demokratike e Kongos, Afganistani, Venezuela, Etiopia, Sudani Jugor, Sudani, Syris, Nigeria dhe Haiti. 

 

   

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA