...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Rerumi, ilaçi që kuron autizmin

SHJ

29/08/2017 - 09:07

Kanë vite mjekët e establishmentit që nuk na tregojnë as shkaqet e vërtetë të autizmit as ndonjë kurë. “Kura” e vetme që na këshillojnë është “trajtimi” i femijës nga një “ekspert” me veprime e ndërveprime sociale. Vetëm kaq! Domethënë, kura që burojnë ‘nga jashtë’.  Por ka mjekë që punojnë dhe tregojnë edhe shkaqet (njëri janë vaksinat) edhe kurat.

Ne si qendër mediatike kemi nënshkruar një marrëveshje me qendrën studimore amerikane “The truth about cancer and vaccines”, për të përpunuar punën e tyre dhe për ta përdorur për edukimin e popullit jo vetëm lidhur me shkaqet por edhe duke i kuruar dhe parandaluar sëmundjet e kancerit dhe sëmundjet e tjera që shkaktohen nga vaksinat.

Nga seria 7 e dokumentarëve të vaksinave ne shkëputëm një ilaç që është studiuar dhe zhvilluar nga professor Marco Ruggiero, biolog molekular, me kolegë të tjerë, për rreth 27 vjet, i cili kuron simtomat e autizmit, për një kohë relativisht të shkurtër. Ilaçi quhet “rerum”, nga latinishtja, që në shqip mund ta kuptojmë si element që buron ‘nga gjërat’…e natyrës.

Gjykuar nga niveli shumë i ulët i TGF Beta1 që kanë në organizëm fëmijët autikë dhe rrjedhimisht shkalla e ulët mbrojtëse, mjekët përkatës kanë prodhuar rerumin për të nxitur ‘nga brenda’ prodhimin e TGF Beta1 dhe rritur balancën fiziologjike të fëmijës ose njeriut me autizëm, duke rritur shkallën e sistemit mbrojtës dhe duke eliminuar simtomat brenda pesë javëve. Rerumi është emulsion që përgatitet në laboratorët mjekësor të Gjermanisë.

Këshillohet të kontaktohet vetë mjeku për përdorimin e tij pavarësisht se më poshtë do të gjeni tabelat dhe hollësitë për përdorimin e ilaçit përkatës: sepse ilaçi nuk është në vetë-vetë “kurë” nëse nuk shoqërohet me një ‘kurë’ të përputhshme ushqimore.

Nuk e dimë se nëse mjafton një kurë ose një ampulë për kurimin e plotë të një autiku: sepse kjo varet nga shkalla e dëmit që ka pësuar: sa më e madhe shkalla e dëmit aq më e madhe koha e përdorimit të emulsionit përkatës dhe anasjelltas.  

Për më shumë, këtu: RERUM BLUE 3ML FOR CHILDREN, The turth about cancer.

            

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA