...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Shkëputjet e reja të Europës: Çamëria dhe Sanxhaku përfshihen në hartën e BA-Merill Lynch

Në hartë –mes shumë rajoneve— përfshihet Çamëria dhe Sanxhaku, si vende ku prirjet për shkëputje janë në rritje.

SHJ

03/10/2017 - 09:43

Në edicionin e vitit 2017-të, banka amerikane Merill Lynch, “TransformingWorld Atlas” —e cila përdorë harta dhe të dhëna vizuale për të ilustruar çështje të mëdha botërore— paraqet një prirje në rritje të popujve për t’u shkëputur përgjatë kontinentit europian. Në hartë –mes shumë rajoneve— përfshihet Çamëria (megjithëse jo shumë qartë, sepse e quan Epiri Verior me të cilin Greqia kupton Jugun e Shqipërisë!) dhe Sanxhaku, si vende ku prirjet për shkëputje janë në rritje.   

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA