...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Trampi nuk përjashton përdorimin e fuqisë ushtarake në Venezuelë

Presidenti amerikan i kthehet me zjarr verbal krizës politike në Venezuelë

SHJ

12/08/2017 - 13:45

Duke e paralajmëruar se SHBA-ja nuk do të përjashtonte ndërhyrjen ushtarake për të zgjidhur krizën politike në Venezuelë. Lëvizja erdhi pas presionit ndërkombëtar mbi qeverinë e Maduros pas zgjedhjeve të korrikut që çuan në instalimin e një asambleje të re kushtetuese duke zëvendësuar legjislaturën e dominuar nga opozita. Në vend të sanksioneve ekonomike mbi naftën e Venezuelës Trampi po shqyrton variantin ushtarak. Deklaratën e bëri i shoqëruar me Rex Tillersonin, ministrin e jashtëm, Nikki Haley, ambasadorja e SHBA-së në Kombet e Bashkuar dhe Gen HR mcMaster, këshilltari i tij kombëtar.

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA