...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Zbulohen për herë të parë dëshmi ushtarake: Jashtëtokësorët kanë penguar për 60 vjet luftën bërthamore

SHJ

03/07/2017 - 22:55

Sipas dokumentarit, hetimeve dhe dëshmitarëve, jashtëtokësorët janë shfaqur që në fillimet e zhvillimit të armëve bërthamore në të dyja superfuqitë ushtarake: Amerikë dhe Rusi. Ata kanë pengur, duke çaktivizuar dhe aktivizuar, armët bërthamore. Zbulimi i dokumenteve “top secret” realizohet për herë të parë. Dëshmitë janë unike: nga ushtarakë amerikanë që kanë qenë të angazhuar me armët bërthamore. Fakti që jashtëtokësorët janë angazhuar në këtë proces, intensivisht, dhe nuk lejojnë një luftë bërthamore, tregon shumë.  Më kryesorja: ose na kanë ‘xhan’ ose lufta bërthamore do të shkaktojë problem jo vetëm në tokë, duke e shkatërrur jetën e saj, por edhe më tej: në galaksinë tonë ose, të dyja…

Dokumentari:      

   

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA