...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Luiza Gega, medalje ari në 3000 m dhe nderoi kombin (video-gara)

Vrapimi i saj rrëqeth të madh e të vogël dhe bënë krenarë popullin tonë

SHJ

21/08/2022 - 14:43

Për fitoren e saj pati shumë reagime mes tyre dhe Ylli Përmeti, i cili ka mbesën e tij në vrapimet e shkurtra dhe pret rekord nga ajo:

Emocione të forta nga Luiza Gega: kampionia e Evropës në 3000 metra me pengesa. Komentatorët e sportit harrojnë të përmendin faktin se ajo dhe gjithë sportistët e tjerë në Shqipëri stërviten në kushte tejet të vështira; në qytete ku bloza e ajrit t`i bllokon mushkritë dhe ku respekti për sportin është tejet i vogël krahasuar me idiotët e parlamentit, barkderrat! Ndaj ajo meriton të quhet dy herë kampione: një herë ndaj kushteve stërvitore dhe një herë ndaj rivaleve dhe vetes së saj. Shumë falenderime dhe nderime zonjë dhe uroj që shembullin tënd ta ndjekë mbesa ime!   

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA