...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Dita dhe Xhevdet Shehu: ka plotë që e kundërshtojnë filozofinë e Marksit; ja njëri prej tyre

Dita dhe “menditarët” e saj vazhdojnë të tregonë padijen e tyre lidhur me Marksin dhe kontributin e tij. Me padijen e tyre krijojnë dhe mundësinë e përsëritjes së njëtës tezë nga “marksitë” më të ndritur

SHJ

07/05/2018 - 11:32

Kur lexon vetëm biblën, bëhesh vërtet një fetar i verbër; kur lexon vetëm kuranin po ashtu; dhe kur lexon vetem Marksin, si Dita dhe Xhevdet Shehu, njëlloj. Ndaj nxisim debatin –edhe një herë— që të kuptohen kontradiktat (ose padija) e Marksit. Fillojeni nga kjo: 

Përtej statizmit dhe globalizmit neoliberal: hyrje e teorisë shkencore të Aristotelit

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA