...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Muharrem Salihu përparon me luftën kundër padrejtësive serbe ndaj shqiptarëve - video-bisedë

Muharrem Salihu ka realizuar disa synime por jo qëllimin përfundmitar: ndalimin e genocidit dhe fitimin e të drejtave të plota të qytetarëve shqiptarë në Serbi

SHJ

26/12/2021 - 13:53

Nga biseda dhe përpjekja fisnike e Muharrem Salihut, veprimtari i mirënjohur dhe i palodhur për të ndaluar genocidin e heshtur të Serbisë ndaj shqiptarëve që jetojnë në jug të saj dhe fituar të drejta të plota qytetarie, kuptojmë se ai po lëviz jo vetëm disa pushtete jashtë vendit por edhe brenda vendit: duke bashkërenduar punën e ministrive të jashtme të dy vendeve tona të pavarura juridikisht por jo realisht: Kosovës dhe Shqipërisë. Si pasojë, ai ka realizuar disa synime por jo qëllimin përfundmitar: ndalimin e genocidit dhe fitimin e të drejtave të plota të qytetarëve shqiptarë në Serbi. Me ndihmën tonë dhe të çdo shqiptari të ndershëm dhe patriot, ne mund ta ndalojmë genocidin serb dhe të shtrojmë rrugën për fitimin e të drejtave të plota të qytetarisë. Për më shumë ftojmë të ndiqet biseda:   

   

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA