...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Nisma e re e Ramës për ligjësimin e kanabisit: kriminale apo e dobishme?

Individët e përfshirë në të, ku përfshihet dhe qendrimi i Ylli Përmetit, kanë qendrime të ndryshme por shumica anon nga moslejimi ndërsa ata që e mbështesin lejimin nuk bindin

SHJ

17/04/2022 - 08:23

Eljan Tanini realizoi javën që kaloi një hetim për televizionin Mcv lidhur me nismën e Ramës për ta ligjësuar atë: për t`u kultivuar dhe përpunuar me qëllim krijimin e një sektori të ri ekonomik―sigurisht, pasi kuptoi, pas dy mandateve qeverisëse, se sektori i paligjshëm, krijonte punësim dhe të ardhura për shumë familje duke përfshirë dhe familjen e tij. Individët e përfshirë në të, ku përfshihet dhe qendrimi i Ylli Përmetit, kanë qendrime të ndryshme por shumica anon nga moslejimi ndërsa ata që e mbështesin lejimin nuk bindin. Më poshtë po bashkangjisim qendrimin e Ylli Përmetit dhe emisionin e Taninit me qëllim që të edukohemi lidhur me nismën e re të Ramës dhe të mbajmë qendrim:  

Pse ligjësimi i kanabisit në Shqipëri dëmton shëndetin e popullit dhe nuk sjell fitime ekonomike?   

 

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA