...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Ylli Përmeti: The complete theory of Health - Gjithë teoria e Shëndetit

How to stop, reverse and prevent aging, cancer, obesity and much more

Ylli Përmeti

27/12/2020 - 10:00

Parapublikim për gjithë kureshtarët shqiptarë. Më poshtë -në pdf- mund të lexohen titujt dhe nëntitujt e librit që publikohet vitin tjetër dhe të “shuhet” deri diku kureshtja. Libri publikohet në Amerikë por meqënse është shkruajtur në anglisht, ai do të jetë pjesë e gjithë popujve. Titulli i thotë të gjitha por jo nëntitulli: sepse libri nuk përqendrohet vetëm në mjekësi por dhe në politikë, ekonomi dhe ekosistem. Ai sjell dije së pari për mjekësinë dhe së dyti për shoqëritë dhe ekosistemin. Shkurt, për natyrën e planetit tone. Qasja e tij revolucionarizon të gjitha shkencat kryesore: nga biologjia dhe fizika deri tek energjitika dhe ekologjia. 

Shënim: nuk janë titujt dhe nëntitujt përfundimtar.     

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat or click here to download the PDF file.

Click here to download the PDF file.
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA