...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Meta mohon të pamohueshmen: Venecia nuk thotë ‘tejkalim’ kompetence!

Raporti e përmend termin “tejkalim” pikërisht në përfundimet e tij në pikën “101”

SHJ

08/02/2020 - 14:24

Meta dje në një intervistë me Voa-n mohoi të pamohueshmen ndërsa bënte “be” në emër të Kushtetutës—domethënë, se ai i përmbahet asaj dhe vetëm asaj ndryshe nga qeveria “Rama”: faktin se Komisioni i Venecias në raportin përfundimtar nuk kishte përfshirë termin “tejkalim” kompetence! Mirëpo, raporti e përmend termin “tejkalim” pikërisht në përfundimet e tij në pikën “101”. Shiko paragrafin e shkëptur nga raporti të cilin e bashkangjitëm këtu me qëllim që t`i tregojmë presidentit se je hipokrit dhe nga mashtruesit më të mëdhenj.

Kujtoj se janë pikërisht termat e përmendur në përfundimet e raportit që duhet të marrim në konsideratë dhe jo tërësinë e përmendjeve: sepse si term permendet disa herë në raport!

Me këtë mohim presidenti tregoi edhe një herë se sa i ndershëm është me të vërtetat, ligjet dhe Kushtetutën!

Për më shumë:

Shkeljet e rënda kushtetuese të Metës dhe kërcënimi me burg

       

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA