...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Studime

06/04/2021

17/03/2021

31/01/2021

26/10/2020

18/09/2020

26/06/2020

31/05/2020

31/01/2020

06/01/2020

23/12/2019

27/10/2019

26/09/2019

17/09/2019

05/08/2019

01/07/2019

01/06/2019

17/04/2019

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA