...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Shkencë

24/10/2019

15/08/2019

03/06/2019

17/04/2019

04/10/2018

06/09/2018

29/07/2018

24/06/2018

19/06/2018

14/05/2018

05/05/2018

08/04/2018

14/03/2018

14/01/2018

20/12/2017

04/10/2017

15/09/2017

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA