...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Zoologjike

  • Dashuri prekëse nga bota e kafshëve

    27/12/2016 - 14:52
    Një histori që të ther në zemër vjen nga Ukraina perëdimore e cila na tregon një dashuri të botës së kafshëve. Një qen shpenzoi dy ditë në borë dhe në mes të binarëve të një hekurudhe duke mbrojtur...

Me Të Lexuar

  • Viewed
  • Past:
  • Dita
  • Java
  • Muaji
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA