...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Shkencë

13/05/2021

21/03/2021

14/03/2021

21/10/2020

13/10/2020

12/10/2020

10/10/2020

09/10/2020

11/07/2020

02/04/2020

28/12/2019

16/12/2019

11/12/2019

24/10/2019

15/08/2019

12/06/2019

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA