...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

RTV Drejtperdrejt

Nuk ka ende lajme ne kete kategori

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA