...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Mjekësore

07/10/2019

23/08/2019

15/08/2019

12/06/2019

08/04/2019

01/04/2019

06/03/2019

29/01/2019

30/10/2018

13/09/2018

24/08/2018

12/08/2018

26/07/2018

15/07/2018

24/06/2018

05/06/2018

05/05/2018

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA