...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Filozofi

26/09/2019

12/08/2019

17/07/2019

06/01/2019

22/12/2018

18/12/2018

27/11/2018

19/06/2018

10/06/2018

29/03/2018

01/01/2018

24/11/2017

03/09/2017

27/08/2017

18/08/2017

31/07/2017

25/07/2017