...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Shkencë

11/07/2020

02/04/2020

28/12/2019

16/12/2019

11/12/2019

24/10/2019

15/08/2019

03/06/2019

17/04/2019

04/10/2018

06/09/2018

29/07/2018

24/06/2018

19/06/2018

14/05/2018

05/05/2018

08/04/2018

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA