...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Histori

24/12/2020

26/11/2020

05/09/2020

30/06/2020

15/08/2019

13/08/2019

19/07/2019

19/06/2019

21/05/2019

12/04/2019

07/04/2019

22/03/2019

06/02/2019

13/01/2019

09/01/2019

04/01/2019