...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Kryesore

Bota

Vendi

Më Të Lexuar

  • Viewed
  • Past:
  • Dita
  • Java
  • Muaji

Reportazh

13/11/2018 - 11:44

Përpjekja jonë tregon edhe një herë se dashuria dhe dija e paorganizuar nuk...

11/08/2018 - 14:16

Përtej deklaratave për një korrigjim të mundshëm të kufijeve që do ta bënte...

05/08/2018 - 20:18

Bujqësia është cilësuar si shtëpia pa çati. Fermerët në Shqipëri kanë sfida të...

27/05/2018 - 15:14

Fermat e mëdha blegtorale në vend kanë hyrë në një cikël të vështirë mbijetese...

Editorial

07/11/2022 - 08:15

Beogradi thotë se qeveria “Kurti” ka shkelur marrëveshjen e vitit 2016 për...

04/11/2022 - 09:07

Shqiptarët do të dëbohen përpara se ata të apelojnë kundër një azili të mohuar...

03/11/2022 - 07:42

Lufta mes Ramës dhe Top Channel-it ka rreth një javë që ka filluar; ajo lidhet...

01/11/2022 - 08:30

Qeveritë teknike nuk përfshihen në Kushtetutë por janë “frut” i një krize...

Opinion

05/07/2022 - 15:48

Nga çfardo lloj aspekti që ta shohim çështjen dalim në përfundimin se Ministri...

13/05/2022 - 14:51

Më e pakta, të abstenonin miratimin e Rezolutës, por në asnjë mënyrë nuk duhej...

23/02/2022 - 08:32

Edhe pse de facto shqiptarë të gjallë, ata juridikisht, përmes pasivizimit kanë...

27/06/2021 - 15:42

Më pëlqen më shumë arti popullor, sesa ai i firmosur me emra të përvetshëm të...

Filozofi

22/04/2022 - 08:46

Lumturia është një veprimtari; dhe një veprimtari vjen qartësisht në jetë dhe...

12/01/2022 - 08:53

Shoqëritë moderne janë të zhytura në pështjellimeve kuptimore dhe e shprehin...

06/09/2021 - 17:17

Tereza pikërisht sepse e filloi jetën në një familje të varfër dhe nga varfëria...

01/10/2020 - 13:52

Në retorikën politike përdorimi i të vërtetave politike lidhur me realitetin...

Histori

19/11/2022 - 16:56

Periudha nga vitet ‘50 deri në vitet ‘90 njeh rritje të konsiderueshme ku çdo...

17/11/2022 - 18:50

Ushtria jonë heroike po shkruan faqe të lavdishme të luftës së saj të...

20/09/2022 - 20:39

Opinionin publik shqiptar lidhur me pastërtinë e luftës së UCK-së nuk e përmbys...

24/05/2022 - 18:56

Punimet e Kongresit filluan më 24 Maj 1944, ditë e mërkurë në ora 09:00 në...

Art

19/03/2022 - 13:51

Le të jetë kumpti i këngës së Arlindës një kontribut për të “revolucionarizuar...

17/11/2021 - 21:02

Por një gocë tjetër, të cilën e kam përmendur në disa shkrime për virtytet dhe...

14/12/2020 - 15:49

Kohët vëllaçko janë të vështira/Duhen luftëtarë/Dhe nëse pleqtë janë bjerrë në...

18/11/2018 - 17:21

Pozime, blice, drita, ngjyra tapeti i kuq: Në Berlin u ndanë sërish çmimet...
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA