...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Filozofi

19/06/2018

10/06/2018

29/03/2018

01/01/2018

24/11/2017

03/09/2017

27/08/2017

18/08/2017

31/07/2017

25/07/2017

08/05/2017

26/03/2017

15/03/2017

07/03/2017

31/12/2016

30/12/2016

14/12/2016