...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Histori

25/10/2018

16/10/2018

12/10/2018

05/10/2018

05/09/2018

30/08/2018

20/08/2018

05/08/2018

30/07/2018

23/07/2018

11/06/2018

10/05/2018

16/04/2018

25/03/2018

20/03/2018

15/02/2018

24/01/2018