...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

BBC four: Projekti sekret i Orionit (krijimit të bombave dhe anijeve kosmike)

SHJ

14/05/2017 - 10:10

Dëftues është fakti që Amerika ka zhvilluar një projekt ‘sekret’ për të zhvilluar bomba atomike dhe anije kozmike. Por ky projekt ka dështuar dhe tashmë disa projekte, të së njëjtës natyrë, siç tregon “Sirius Project”, janë jashtë kontrollit të qeverive amerikane përveç NASA-s. Nuk citohet, sigurisht, dija që është zhvilluar përmes këtij projekti: ajo është “top secret”! Tashmë gjendemi në një fazë tjetër: të anijeve kozmike që udhëtojnë me teknologji anti-gravitacionale dhe armëve elektronike...    

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA