...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Ç’do të na thoshin ‘darvinistët’ për sjelljen e këtij luani me këlyshin?

SHJ

12/07/2017 - 15:59

Kujtojmë se Darvini na thotë —me teorinë e tij— se kafsha e vogël ha të madhen dhe këtë teori shumë darvinistë e zbatojnë edhe mbi shoqëritë...  

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA