...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Një tjetër Revolucion vjen për popujt: e vërteta për kancerin e kafshëve (the truth about pet cancer)

Dokumentaristi Ty Bollinger dhe qendra kërkimore që ai drejton në Amerikë (“The truth about cancer”), pas suksesit me të vërtetën e kancerit për njerëzit dhe efektet e vaksinave në shëndetin e fëmijëve, plotë 16 seri, me më shumë se 22 orë xhirime rreth botës, dhe me më shumë se 100 mjekë dhe të sëmurë nga kanceri dhe nga vaksinat...

SHJ

18/04/2018 - 18:31

Dokumentaristi Ty Bollinger dhe qendra kërkimore që ai drejton në Amerikë (“The truth about cancer”), pas suksesit me të vërtetën e kancerit për njerëzit dhe efektet e vaksinave në shëndetin e fëmijëve, plotë 16 seri, me më shumë se 22 orë xhirime rreth botës, dhe me më shumë se 100 mjekë dhe të sëmurë nga kanceri dhe nga vaksinat, qarkulloi dy javët e fundit shtatë seri ku tregonte gjendjen e shëndetit të kafshëve, veçanërisht të kafshëve shtëpiake.

Ne i ndoqëm dokumentarët me rëndësi të veçantë, siç ndoqëm dhe pararendësit, dhe vlerësojmë se janë të vyer për gjithë popujt. Kështu seria e parë flet për kuptimin e natyrës së kancerit të kafshëve dhe “çantën e veglave” aktuale të veterinerëve dhe kujdestarëve të kashëve - sa të pavarura janë punët e veterinerëve etj; e dyta, tregon industrinë e ushqimeve të kafshëve ku tregohet mashtrimi (ose krimi) me ushqimet që prodhon industria, sepse pjesa më e madhe e tyre shkaktojnë kancer dhe, për të njëjtën arsye, tregohet një dietë e shëndetshme përmes “Kitosis & Nutrigenomics”, koncepte dhe praktika që ndriçohen në hollësi në vazhdim të dokumentarit; e treta tregon vaksinat e kafshëve dhe rregullat që duhet të ndiqen (“Do’s & Don’ts”); e katërta tregon shkaqet e kancerit, vrasësist e qetë & shkrepësit e përsëritur epigjenetikë; e pasta tregon rrënjët e kancerit dhe mjekimet, rreziqet e fshehur, tinguj kurues dhe detoksifikim; serisa e gjashtë tregon mjekime & parandalime, pjesën e parë të bimëve kuruese, homeopati & protokolle të tjerë të vërtetuar; dhe seria e shtatë tregon kurime dhe parandalime, duke vazhduar nga seria e gjatë me mjekësinë lindore, suplementë, mbijetesën dhe mirëqenien. Në këto seri flasin 33 mjekë, kryesisht veterinerë, nga më të mirët, dhe njerëz që kanë kuruar kafshët e tyre nga kanceri.

Ne e quajmë revolucion këtë përpjekje sepse popujt e shekujve të fundit janë të keqedukuar dhe i konsiderojnë kafshët si ndryshe nga vetja. Për pasojë, ata nuk kanë shkaktuar dhimbje vetëm te kafshët por edhe te vetja: sepse dhimbja e kafshëve shkakton dhimbje te njerëzit, ekonomike dhe shpirtërore. Për të njëjtën arsye, mjekët dhe njerëzit e përfshirë në këtë projekt –botëror- synojnë të edukojnë njerëzit dhe të parandalojnë dhimbjet përkatëse. Dhe për të njëjtën arsye, “Shqipëriajonë.org” do ta sjellë në shqip edhe këtë dokumentar shkencor, bashkë me dokumentarin e kancerit të njerëzve dhe vaksinave. Kujtojmë se për të realizuar këtë projekt, kemi kërkuar “sponsor”, nga bankat (Societe General & Reifeisen etj.) dhe nga milionerë të tjerë (Sigal etj.). Por asnjëri s’e mbulon koston e tyre! Përgjigjja që kemi marrë është se është projekt i madh ndërsa të tjerë nuk janë të aftë të kuptojnë rëndësinë e tij. Për të sponsorizuar partitë kriminale kanë ndërsa për projekte humanitare s'kanë! Sidoqoftë, ne nuk e braktisëm qëllimin tonë pavarësisht vështirësive financiare: sepse vleresojmë se ai është i vyer për popujt. Së shpejti do të njoftojmë për procesin e realizimit të tij.

Dokumentarët tashmë nuk mund të ndiqen falas: sepse janë shkarkuar nga qendra përkatëse ndërsa spisodi i parë mund të ndiqet në anglisht, më poshtë:        

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA