...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

‘Paqja pas meje, lufta përpara meje’: Kina tregon rekrutime të reja dhe armë epike (video)

Një video e prodhuar nga “Dita e Ushtrisë” kineze qarkullon në median sociale me titullin ‘Unë jam një ushtar kinez’, duke treguar familjet e tyre, ku komentatori thotë se “Paqja është pas meje, lufta para meje”, duke përshkruar ushtarët që lënë familjet e tyre. Pas saj videoja ndryshon tonin dhe tregon armë të fuqishme dhe stërvitjet rraskapitëse të ushtarëve.

SHJ

10/08/2018 - 14:46

Vallë me cilët do të luftojnë kinezët?

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA