...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Lugina e Drinos zonë globalisht e rëndësishme

Biologët shqiptarë po studiojnë në këtë luginë fjetoren më të madhe në Europë të skifterit Ketraverdhë dhe një lloj shqiponje të rrallë që rrezikon zhdukjen në Ballkan

Voa

16/08/2019 - 14:01

Lugina e Drinos në Jug të Shqipërisë është një zonë globalisht e rëndësishme për shpendët. Biologët shqiptarë po studiojnë në këtë luginë fjetoren më të madhe në Europë të skifterit Ketraverdhë dhe një lloj shqiponje të rrallë që rrezikon zhdukjen në Ballkan. Gjetjet më të fundit të biologëve shërbejnë edhe për të nxitur turizmin e zogjve që në disa zona të Shqipërisë ka nisur të paraqesë interes.

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA