...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Dashuri prekëse nga bota e kafshëve

27/12/2016 - 14:52

Një histori që të ther në zemër vjen nga Ukraina perëdimore e cila na tregon një dashuri të botës së kafshëve. Një qen shpenzoi dy ditë në borë dhe në mes të binarëve të një hekurudhe duke mbrojtur një trup të plagosur të një qeni tjetër që s’mund të lëvizte. Kështu tjetri e mbante atë ngrohtë dhe e mbronte nga kalimi i trenit duke e mbajtur poshtë me peshën e tij ndërsa treni kalonte mbi kokat e tyre. Kafshët u adoptuan nga njeriu që i gjeti dhe janë në rehabilitim e sipër. RT      

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA