...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Sa mundësi ka Serbia të sfidojë BE-në dhe të shkojë drejt bllokut euraziatik?

Sa mundësi ka Serbia të refuzojë propozimin dhe më pas integrimin në BE-Eurozonë nëse kërcënohet me sanksione

SHJ

26/02/2023 - 14:05

Sa mundësi ka Serbia të refuzojë propozimin dhe më pas integrimin në BE-Eurozonë nëse kërcënohet me sanksione dhe të shkojë drejt bllokut euraziatik (EAEU) të nisur nga Rusia, Bjellorusia, Kazakistani që në 20 maj të vitit 2014, pas aneksimit të Krimesë dhe sanksioneve të para të perëndimit, të cilit më pas iu bashkua Kirgistani dhe së fundmi Kina, Irani, dhe vende të tjerë? 

Shqyrtesa e radhës e Ylli Përmetit e tregon si kurrë më parë:

Efektet katastrofike për perëndimin me refuzimin e propozimit franko-gjerman   

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA