...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Militantët e PD-së dhunuan mbështetësit e LANÇ-it dhe Enver Hoxhës

Nga videoja duket qartë se dhuna është shkaktuar nga militanët e PD-së

SHJ

05/05/2018 - 20:39

Përplasja mes militantëve të PD-së dhe një grushti kryesisht të moshuar, hamendësisht bijë të të rënëve dhe mirënjohës të tyre, që nderojnë në të drejtën e tyre të rënët e luftës dhe ushëheqësin e saj, Enver Hoxha, shkakton disa dhimbje njëherësh: sepse shkaktohet kundrejt një grupi njerëzish që i kanë dhënë vendit tonë nga njerëz që e kanë shkatërruar dhe kur kanë ngritur bustet e gjithë tradhëtarëve të popullit!    

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA