...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Pushtokracia e opozitës me armët kimike dhe muxhahedinët iranianë dhe Lubonja

Po e sjellim në vëmendje të popullit çështjen e armëve kimike dhe muxhahedinëve iranianë sepse opozita e dalë nga zgjedhjet e fundit parlamentare paraqitet si kundërshtare e tyre dhe e muxhahedinëve iranianë ndërsa ndiqet nga analistët e “spikatur” si Lubonja!

SHJ

28/09/2019 - 19:00

Po e sjellim në vëmendje të popullit çështjen e armëve kimike dhe muxhahedinëve iranianë sepse opozita e dalë nga zgjedhjet e fundit parlamentare paraqitet si kundërshtare e tyre dhe e muxhahedinëve iranianë ndërsa ndiqet nga analistët e “spikatur” si Lubonja!

Por siç kujton një denoncuese e hipokrizive partiake, ishte e njëjta opozitë që kërkoi ndihmën e amerikanëve për shkatërrimin e armëve tona kimike duke e bërë vendin e parë në botë pa armë kimike dhe ishte po kjo “opozitë” që solli muxhahedinët e parë. Rama thjesht përparoi matrapazlliqet që nisi Berisha dhe LSI-ja. Madje:

“Qeveria berisha/meta/ kryemadhi kishin luajtur prapa kurrizit tonë me idenë se shqiptari nuk reagon (ashtu siç e pësuan edhe me lajmin e tërmetit nga mediat pro opozitare të pekës) dhe se me shpresën se këto marrveshje nuk do dilnin në publik, por ja që nuk u doli parashikimi siç donin…”

Po mirë “opozita” që e ka treguar prej vitesh se vetëm “opozitë” nuk është, po Lubonja pse na tregon një “opozitë” tjetër kur thotë se “PD gjatë gjithë kësaj kohe po i tregon botës se nuk jemi vend normal…” duke nënkuptuar luftën e saj të ‘drejtë’?       

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA