...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Rezorti dhe ferma “bio” prej dhjetra Ha e Lefter Kokës dhe Rama që ia “bekon”

Lefter Koka ka shërbyer si kryebashkiak dhe ministër i mjedisit dhe nuk ka shënuar asnjë realizim në kujtesën e popullit

SHJ

10/08/2019 - 18:17

Kur zëbresin shtetarët nga pushteti tregojnë “rezortet”! Vallë ku i gjejnë lekët që ndërtojnë ferma kaq të shtrenjta. Pse s’ndërton punëtori i zakonshëm ferma dhe rezorte të tilla?

Kujtojmë se Lefter Koka ka shërbyer si kryebashkiak dhe ministër i mjedisit dhe nuk ka shënuar asnjë realizim në kujtesën e popullit! Jo pak është përmendur për implikime me krime politike.

Po mirë ky, po kryeministri, pse e përgëzon në inagurimin e rezortit: apo për të na treguar se edhe ai kur të zëbresë nga pushteti do të na tregojë fermat dhe rezortet e tij?! Kur, në kohën kur janë në shenjestër të hetimeve!

Sidoqoftë ja si e paraqet “lajmin” shtypi i korruptuar:      

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA