...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Veprimtarët e protestës studentore kërcënohen me jetë nga militant i PS-së?!

Nga qendrimi i kërcënuesit kuptojmë se ai beson se protesta studentore është kapur nga PD-ja dhe LSI-ja përmes Arlind Qorit dhe ky lloj besimi i jepë të drejtën të kërcënojë ndërsa prokuroria dhe policia nuk vepron!

SHJ

15/12/2018 - 08:38

Nga veprimtaria e tij duket se është militant i PS-së. Sidoqoftë, gjuha e përdorur është tejet e ulët. Kërcënimi: 

Petrit Dervishi ARLIND QORI,, TE QIFSHA ROPT, DHE GJITH CEREMONIN E VARRIMIT TEND.. O RROT KARIT.. DO, APO NUK DO TI,, DREJTESIA SHQIPTARE KA ME JU QIRE MOTRAT E TAN ROPT E SHPISE,, O KURVA E MONIKES DHE E BERISHES.. PO PATE BYTH,, HAJDE SE DO MEREMI VESHT BASHKE,, KURV   

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA