...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Ylli Përmeti: video-përshëndetje nga Malta

Dy janë armët kryesore të një populli për të dobësuar një klasë politike dhe kriminale: ose bojkotimi në zgjedhje ose greva e përgjithshme e punëtorëve. Të dyja janë të efektshme nëse bojkotimi është i madh dhe greva e përgjithshme...

SHJ

12/06/2017 - 10:54

Dy janë armët kryesore të një populli për të dobësuar (për mos të thënë, shkatërruar) një klasë politike dhe kriminale: ose bojkotimi në zgjedhje ose greva e përgjithshme e punëtorëve. Të dyja janë të efektshme nëse bojkotimi është i madh dhe greva e përgjithshme...

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA