...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Zbulohet mashtrimi i radhës i grekëve dhe Ramës: gjeologët grekë kanë zbuluar naftë në detin Jon

Në analizën në terren, u zbuluan standartet e dyfishta të grekëve dhe skenarët për të përfituar në kurriz të Shqipërisë

Top Story

30/12/2020 - 10:20

Greqia ka hedhur edhe njëherë sytë e zgjerimit drejt detit territorial shqiptar në Jon.

Për herë të parë, Top Story zbuloi interesat miliarda euro të grekëve në zonat e prespektivës së hidrokarbureve.

Këto zona, janë në 3 pika të ndryshme në detin shqiptar. Në analizën në terren, u zbuluan standartet e dyfishta të grekëve dhe skenarët për të përfituar në kurriz të Shqipërisë.   

Minuta 32-36. 

Shënim: Top Story është një emision hetues gazetaresk që çensuron të vërtetën e madhe: faktin se si është minuar pavarësia jonë ekonomike dhe politike nga klasa politike, akademike dhe mediatike në bashkëpunim me elitat fqinje që në vitin 1990 ose gjeopolitikën greke dhe jo vetëm të cilën kemi vite që e tregojmë. Nuk tregon dhe shumë të vërteta të tjera të mëdha të cilat na çojnë tek të vërtetat e vogla që përmend emisioni përkatës. Si i tillë, ai është një tjetër emision që ushqen iluzionin se një “trim” si Rama apo Idrizi mund t'i sfidojë fqinjët tanë me kërkesat e tyre neo-shoviniste.   

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA