...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Adil Fetahu: Ngritja e neonacionalizmit (neoshovinizmit) serb dhe topitja e shqiptarëve

Në kuadër të përpjekjes sonë për të dijësuar shqiptarët dhe jo vetëm, për politikat dhe gjeopolitikat që zhvillohen në rajon dhe botë, kemi nderin të bashkëpunojmë me një shqiptar të vyer që ndonëse i ka kaluar të ’80, vazhdon dhe ndjekë (gjeo)politikat në fjalë duke i ndriçuar dhe kritikuar, veçanërisht ato të Serbisë, të cilat do t’i ndjekim me vëmendje të madhe, sepse Serbia nuk është rritur ende — në kuptimin mendor — dhe mund ta kërcënojë sërish paqen në rajon. Bashkëpuntori në fjalë quhet Adil Fetahu. Nga pëmbajtja e shkrimeve propozuam që t’i përmbledhim në një libër ndërsa vazhdojmë të ndjekim (gjeo)politikat, me titull: “Ngritja e neonacionalizmit (neoshovinizmit) serb dhe topitja e shqiptarëve ”.

SHJ

30/03/2018 - 15:02

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA