...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Rritet kultivimi i domateve me pleh...në zonën e Beratit

Me pleh...jo-organik, sigurisht.

VOA

11/12/2017 - 15:56

Kutallia e Beratit është një nga qendrat më të rëndësishme të prodhimit të perimeve shqiptare. Kultivimi i domateve ka shënuar rritje kohët e fundit ndërkohë që është rritur eksporti drejt vendeve të rajonit.   

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA