...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Greqia dëbon dy diplomatë rusë ndërsa Rusia pritet të veprojë njëlloj

Rusia pritet të përgjigjet dhëmb për dhëmb/Tass

SHJ

11/07/2018 - 17:49

Greqia dëboi dy diplomatë rusë dhe ndaloi hyrjen e dy të tjerëve në Greqi pasi akuzohen për veprimtari të paligjshme brenda vendit. Rusët akuzohen për përpjekje për të nxjerrë dhe qarkulluar të dhëna duke mitosur funksionarë shtetëror në dëm të Greqisë. Më konretisht, diplomatët u përpoqën të mitosnin bashkiakë, priftërnjë, funksionarë shtetëror. Rusët kanë ndërhyrë dhe në çështjen e emrit të “maqedonisë. Ndërkohë Rusia pritet të përgjigjet dhëmb për dhëmb.

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA