...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Pentagoni (Space X) lëshoi një satelit sekret në hapësirë për të...

...Mbikqyrur dhe gjurmuar armiqtë e Amerikës në luftën satelitore që zhvillohet në orbitën e tokës

VOA

08/01/2018 - 20:29

Kompania Space X ka hedhur me sukses në hapësirë një satelit sekret që filloi këtë vit orbitën e tij të parë.

Raketa Falcon e kompanisë private Space X u nis nga baza hapësinore në Kepin Kanaveral të Floridës mbrëmë, duke dërguar në një orbitë të fshehtë një satelit sekret me emrin Zuma.

Sateliti i përket kompanisë që kontrakton shërbime për Pentagonin, Northrop Grumman, por nuk është e qartë se cila agjenci qeveritare e porositi këtë mision.   

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA