...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Miçotaki vërteton premtimin e Ramës për ‘vetvendosjen’ e minoritetit grek në Shqipëri

Ky është një hap më shumë krahasuar me hapat që ndërmori Rama gjatë bisedimeve që u zhvilluan vitet e fundit për të cilat ne si qendër studimore parashikuam se ku do të çonin dhe ftuam shqiptarët për protesta—thirrje të cilës shqiptarët nuk iu përgjigjën si çdo thirrje tjetër

SHJ

17/11/2019 - 08:40

Ndërsa Rama është ‘hermetik’ lidhur me vizitën e tij në Athinë dhe premtimet që ka dhënë atje, proponentët e klasës politike greke kanë filluar të shkoklavisin marrëveshjen: Kefalojanis pak ditë më parrë rrëfeu se Rama pranoi vetvendosjen e minoritetit grek në Shqipëri. Më pas, të njëjtën kërkesë e përsëritën përfaqësusesit e minoritetit grek në Shqipëri në një takim me Miçotakin në Athinë ku vetë ai nënkuptoi marrëveshjen përkatëse dhe se ajo do të përparojë sipas marrëveshjes. Ky është një hap më shumë krahasuar me hapat që ndërmori Rama gjatë bisedimeve që u zhvilluan vitet e fundit për të cilat ne si qendër studimore parashikuam se ku do të çonin dhe ftuam shqiptarët për protesta—thirrje të cilës shqiptarët nuk iu përgjigjën si çdo thirrje tjetër!

Shitja e Shqipërisë nga klasa politike dhe akademike, ofensiva neoliberale greke dhe pasojat ogurzeza të marrëveshjes “Rama” me Greqinë

Shqipëria po gjymtohet keq dhe si klasa politike ashtu dhe populli duken të pafuqishëm për ta ndaluar.    

Kefalojanis: Rama pranoi vetë-vendosjen e minoritet grek në Shqipëri

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA