...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

“Opinion” tregoi rrënimin e “komunizmit” me një vendim-marrje të byrosë komuniste, Bufin dhe Nanon (video)

Por “harroi” të shqyrtonte shkaqet! Vallë cili është misioni i gazetarisë?

SHJ

15/06/2018 - 11:48

Të hamendësojmë se Fevziu nuk e njeh misionin e gazetarisë do të ishte e padrejtë. Por përse nuk përqendrohet te dëftimi i shkaqeve por na tregon një mbledhje të Byrosë dhe vlerësimin e Bufit dhe Nanos? Po t’i dëgjojmë këta të fundit me kujdes, vështirë se qëmtojmë ndonjë grimcë dije për shkaqet e rrënimit të socializmit marksist — sepse kështu duhet të citohet, si “socalizëm marksist” dhe jo “komunizëm”, sepse nuk ishte komunizëm…për më shumë, këtu: 

Pse dështoi socializmi në Shqipëri?

Përtej statizmit dhe globalizmit neoliberal: hyrje e teorisë shkencore të Aristotelit

Video: 
Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA