...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Shkencë

20/12/2017

04/10/2017

15/09/2017

31/08/2017

05/07/2017

19/06/2017

11/06/2017

17/03/2017

09/02/2017

08/01/2017

30/12/2016

10/12/2016

09/12/2016

06/12/2016

03/12/2016

28/11/2016

Albania Web Design & Development by: WWW.FIT.ALFIT.AL WEB DESIGN ALBANIA