...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Analizë

01/09/2019

26/08/2019

16/08/2019

12/08/2019

04/08/2019

24/07/2019

20/07/2019

19/06/2019

13/06/2019

02/06/2019

01/06/2019

10/05/2019

02/05/2019

18/04/2019

15/04/2019

07/04/2019

31/03/2019