...lufta fillon me kuptimin e shkaqeve të krizave dhe ajo vazhdon me ndryshimin e mendësisë dhe praktikës...

Studime

16/06/2018

10/06/2018

14/05/2018

10/05/2018

16/04/2018

03/04/2018

30/03/2018

25/03/2018

11/03/2018

03/03/2018

31/01/2018

22/01/2018

01/01/2018

27/12/2017

21/12/2017

17/12/2017